WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, July 16, 2012

KHEMAH RUMAH SUKAN "SPORT DAY"

Alhamdulillah kebanyakan sekolah-sekolah di Malaysia sudah pun menyelesaikan hari sukan sekolah masing-masing pada minggu lepas. Dan kebanyakan hari sukan setiap sekolah meriah dengan pertandingan hiasan khemah. Untuk rekod, carian tentang khemah hari sukan di Hok Sengoti mencecah 5000 hits pada bulan ini sahaja. Justeru Imanshah sertakan beberapa lagi contoh hiasan khemah hari sukan yang Imanshah dapat di sekolah Imanshah, Sekolah Tuanku Abdul Rahman. Sememangnya cantik, dan penuh dengan kreativiti. Semoga bermanfaat dan memberi inspirasi.

















TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

6 GENTA RASA:

Ixbarr Abdullah said...

nampak mewah je khemah2 mcm istana la.... warna warni lak tu....

Masmira Masri said...

suka warna biru n merah tuh ...skrg mmg mcm gini eh sambutan dye hahaha comel jer

do visit n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/07/selamat-ulang-tahun-tunangku.html

Granny Hani said...

wahhh...lawa dan kreatif sungguh. Tapi akak yg mengajar sekolah rendah ni, cikgu lah yg kena buat, kalau harapkan budak2 kecik sah tak menjadik. mohon share foto ni yer..

IMANSHAH said...

@Granny Hani]
tak da masalah amik je

azwa amani said...

menariknye.. terimabau zaman sekolah dlu.. huhuu

sEruNai KayU said...

waaa...bangganya sb salah satu tu ada khemah yg saye penah design dlu..house black..tahun 2006, time tu knon nk experiment nk guna kaler oren sikit2..tp xmng..haha..HOUSE BLACK dalam ingatan

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget